Even voorstellen

Marcel Jansen of Lorkeers
Gedragstherapeut – Hondencoach – Instructeur Gehoorzaamheid en Gedrag & Instructeur Nadac- Hoopers Nederland

Mijn naam is Marcel Jansen of Lorkeers woonachtig in Nijverdal  (Overijssel).  In mijn leven zijn er altijd honden om mij heen geweest en ik kan me dan ook geen leven voorstellen zonder deze ongelofelijke trouwe en zeer intrigerende viervoeters. Om die reden ben ik enkele jaren geleden mij hier meer in gaan verdiepen en heb diverse opleidingen gevolgd om de hond, maar ook de relatie tussen mens en hond beter te kunnen begrijpen. Zo ben ik o.a. gediplomeerd (Europees) hondentrainer gedragstherapeut. Daarnaast heb ik ook veel aanvullende opleidingen/cursussen genoten op gebied van o.a. coaching en communicatie.

Zelf heb ik op dit moment twee honden; een zogeheten  Boomer hondje (Kruising Shih Tzu / Maltezer (Buddy) en een Mechelse herder / Hollandse herder.(Aika)

Door de kennis en ervaring die ik heb opgedaan, heb ik besloten om met mijn passie andere mensen en honden te gaan helpen. Om die reden heb ik d.d. 1-3-2017 Hond Baas in Balans opgericht en sindsdien al heel veel honden en hun eigenaren mogen helpen, waar ik heel dankbaar voor ben. Ik heb geleerd dat hondentraining leuk en positief moet zijn om de hond ook echt zichzelf te kunnen laten zijn.

Suzanne Jansen of Lorkeers – Eikelboom
Instructeur Gehoorzaamheid en Gedrag & Instructeur Nadac- Hoopers Nederland

Mijn naam is Suzanne woonachtig in Nijverdal (Overijssel )
Zelf heb ik op dit moment twee honden; een zogeheten  Boomer hondje (Kruising Shih Tzu / Maltezer (Buddy) en een Mechelse herder / Hollandse herder.(Aika)

Sinds 2008 heb ik een relatie met Marcel en hij heeft mij ‘besmet’ met het hondenvirus. Groot/klein het maakt niet uit, vind ze allemaal even geweldig. Ik heb ook de instructeursopleiding gedaan, die ik december 2018 heb afgerond, zodat ik nu geschoold les kan geven. Dit doe ik dan ook met veel plezier. Ik hoop jullie dan ook in ons gedragscentrum te mogen gaan ontmoeten.

Jessica Pleizier-Roelofs
Instructeur Gehoorzaamheid en Gedrag & Instructeur Nadac- Hoopers Nederland

Hallo dierenvrienden,
Ik zal mij even voorstellen.
Mijn naam is Jessica en ben 37 jaar en getrouwd. We hebben een dochter en een mooie 3 koppige Berner Sennen roedel. (Finn, Macho & Duco)
Honden zijn mijn passie, ze geven mij rust en beweging.
Vind het super om met honden en hun baasjes bezig te zijn en om te zien wat je met geduld, liefde en belonen kunt bereiken.
Graag wil ik mijn ervaringen doorgeven aan andere mensen en Marcel en zijn team willen mij deze kans geven, wat ik erg waardeer. Ik heb ook de instructeursopleiding gedaan, die ik in 2019 heb afgerond, zodat ik nu geschoold les kan geven.

 

Elsbeth Feldman – Beniest
Instructeur Gehoorzaamheid en Gedrag

Hallo
Ik ben Elsbeth, 29 jaar. Ik geef nu sinds Maart 2021 les bij Gedragscentrum Hond Baas in Balans.
Ik hou mijn hele leven veel van dieren en met name van honden. In de loop der jaren heb ik ook erg veel over honden geleerd. Eerst door als vrijwilliger in het dierenasiel te werken en daarna met onze eigen hond, Itan. Itan is een Zwitserse witte herder, geboren in 2016. Met Itan heb ik zelf ook een tijdje getraind bij Hond Baas in Balans, hier heb ik Hoopers met hem gedaan. Ik heb veel kennis en ervaring opgedaan tijdens het werken in het asiel en daarna nog door me te blijven verdiepen in honden. De nieuwe inzichten in hoe een hond leert, trainmethodes enz. Eind 2021 heb ik de opleiding tot instructeur volledig afgerond. Ik geef met veel plezier les op het gedragscentrum en ik vind het gewoon erg leuk om mijn kennis over te dragen. Ik gun iedereen net zo’n band met zijn hond als ik met Itan heb.

 

 

.