Even voorstellen

Marcel Jansen of Lorkeers
Gedragstherapeut – Hondencoach – Instructeur Gehoorzaamheid en Gedrag & Instructeur Nadac- Hoopers Nederland

Mijn naam is Marcel Jansen of Lorkeers woonachtig in Nijverdal  (Overijssel).  In mijn leven zijn er altijd honden om mij heen geweest en ik kan me dan ook geen leven voorstellen zonder deze ongelofelijke trouwe en zeer intrigerende viervoeters. Om die reden ben ik enkele jaren geleden mij hier meer in gaan verdiepen en heb diverse opleidingen gevolgd om de hond, maar ook de relatie tussen mens en hond beter te kunnen begrijpen. Zo ben ik o.a. gediplomeerd (Europees) hondentrainer gedragstherapeut. Daarnaast heb ik ook veel aanvullende opleidingen/cursussen genoten op gebied van o.a. coaching en communicatie.

Zelf heb ik op dit moment twee honden; een zogeheten  Boomer hondje (Kruising Shih Tzu / Maltezer (Buddy) en een Mechelse herder / Hollandse herder.(Aika)

Door de kennis en ervaring die ik heb opgedaan, heb ik besloten om met mijn passie andere mensen en honden te gaan helpen. Om die reden heb ik d.d. 1-3-2017 Hond Baas in Balans opgericht en sindsdien al heel veel honden en hun eigenaren mogen helpen, waar ik heel dankbaar voor ben. Ik heb geleerd dat hondentraining leuk en positief moet zijn om de hond ook echt zichzelf te kunnen laten zijn.

Suzanne Jansen of Lorkeers – Eikelboom
Instructeur Gehoorzaamheid en Gedrag & Instructeur Nadac- Hoopers Nederland

Mijn naam is Suzanne woonachtig in Nijverdal (Overijssel )
Zelf heb ik op dit moment twee honden; een zogeheten  Boomer hondje (Kruising Shih Tzu / Maltezer (Buddy) en een Mechelse herder / Hollandse herder.(Aika)

Sinds 2008 heb ik een relatie met Marcel en hij heeft mij ‘besmet’ met het hondenvirus. Groot/klein het maakt niet uit, vind ze allemaal even geweldig. Ik heb ook de instructeursopleiding gedaan, die ik december 2018 heb afgerond, zodat ik nu geschoold les kan geven. Dit doe ik dan ook met veel plezier. Ik hoop jullie dan ook in ons gedragscentrum te mogen gaan ontmoeten.

 

 

 

 

.