Even voorstellen

Marcel Jansen of Lorkeers
Gedragstherapeut – Hondencoach – Instructeur Gehoorzaamheid en Gedrag & Instructeur Nadac- Hoopers Nederland

Mijn naam is Marcel Jansen of Lorkeers woonachtig in Nijverdal  (Overijssel). In mijn leven zijn er altijd honden om mij heen geweest en ik kan me dan ook geen leven voorstellen zonder deze ongelofelijke trouwe en zeer intrigerende viervoeters. Om die reden ben ik enkele jaren geleden mij hier meer in gaan verdiepen en heb diverse opleidingen gevolgd om de hond, maar ook de relatie tussen mens en hond beter te kunnen begrijpen. Hiervoor heb ik de opleidingen, Kynologisch instructeur, Hondencoach & mij uiteindelijk laten scholen tot gedragstherapeut voor honden.

Zelf heb ik op dit moment twee honden; een zogeheten  Boomer hondje (Kruising Shih Tzu / Maltezer (Buddy) en een Mechelse herder / Hollandse herder (Aika).

Door de kennis en ervaring die ik heb opgedaan, heb ik besloten om met mijn passie andere mensen en honden te gaan helpen. Om die reden heb ik d.d. 1-3-2017 Hond Baas in Balans opgericht en sindsdien al heel veel honden en hun eigenaren mogen helpen, waar ik heel dankbaar voor ben. Ik heb geleerd dat hondentraining leuk en positief moet zijn om de hond ook echt zichzelf te kunnen laten zijn.

 

Suzanne Jansen of Lorkeers – Eikelboom
Instructeur Gehoorzaamheid en Gedrag & Instructeur Nadac- Hoopers Nederland

Mijn naam is Suzanne woonachtig in Nijverdal (Overijssel )
Zelf heb ik op dit moment twee honden; een zogeheten  Boomer hondje (Kruising Shih Tzu / Maltezer (Buddy) en een Mechelse herder / Hollandse herder.(Aika)

Als vrouw van Marcel, zul je mij vaak tegenkomen tijdens de verschillende consulten die we aanbieden. Ik ben sinds 2018 dan ook in het bezit van Instructeurs diploma.

 

.