Even voorstellen

Marcel Jansen of Lorkeers
Gedragstherapeut – Hondencoach –Instructeur

Mijn naam is Marcel Jansen of Lorkeers woonachtig in Nijverdal  (Overijssel).  In mijn leven zijn er altijd honden om mij heen geweest en ik kan me dan ook geen leven voorstellen zonder deze ongelofelijke trouwe en zeer intrigerende viervoeters. Om die reden ben ik enkele jaren geleden mij hier meer in gaan verdiepen en heb diverse opleidingen gevolgd om de hond, maar ook de relatie tussen mens en hond beter te kunnen begrijpen. Zo ben ik o.a. gediplomeerd (Europees) hondentrainer gedragstherapeut. Daarnaast heb ik ook veel aanvullende opleidingen/cursussen genoten op gebied van o.a. coaching en communicatie.

Zelf heb ik op dit moment één hond; een zogeheten  Boomer hondje (Kruising Shih Tzu / Maltezer genaamd Buddy. Daarnaast hadden we ook een kruising Mechelse Herder X Windhond genaamd Mirai geadopteerd. We kregen haar met 7 maanden en toen had ze al diverse baasjes gehad en niemand wilde haar meer. Bij ons kon zij zichzelf zijn en daar hebben we enorm veel voor teruggekregen. Doordat we haar ook hebben geholpen in balans te komen, is zij een enorme inspiratiebron voor ons geweest. Helaas is zij onlangs vroegtijdig overleden aan een vreselijk ziekte.

Door de kennis en ervaring die ik heb opgedaan, heb ik besloten om met mijn passie andere mensen en honden te gaan helpen. Om die reden heb ik d.d. 1-3-2017 Hond Baas in Balans opgericht en sindsdien al heel veel honden en hun eigenaren mogen helpen, waar ik heel dankbaar voor ben. Ik heb geleerd dat hondentraining leuk en positief moet zijn om de hond ook echt zichzelf te kunnen laten zijn.

Nu is er goed nieuws want per 29-09-2018 opent Hond Baas in Balans haar eigen Gedragscentrum!

Suzanne Eikelboom
Instructeur Gehoorzaamheid en Gedrag

Mijn naam is Suzanne Eikelboom woonachtig in Nijverdal (Overijssel )
Ik heb op dit moment 1 hondje en dat is Buddy, hij is van 23-5-2014 en het is een boomer hondje. Ik heb met hem vooral gedrag en gehoorzaamheid trainingen gedaan. Nu wandelen we heel veel en doen geregeld denkspelletjes met hem.

Sinds 2008 heb ik een relatie met Marcel en hij heeft mij ‘besmet’ met het hondenvirus. Groot/klein het maakt niet uit, vind ze allemaal even geweldig. Ik heb ook de instructeursopleiding gedaan, die ik afgelopen december heb afgerond, zodat ik nu geschoold les kan geven. Dit doe ik dan ook met veel plezier. Ik hoop jullie dan ook in ons gedragscentrum te mogen gaan ontmoeten.

 

Jessica Pleizier-Roelofs
In opleiding tot instructeur Gehoorzaamheid en Gedrag

Hallo dierenvrienden,
Een nieuw gezicht bij Hond Baas in Balans.
Ik zal mij even voorstellen.
Mijn naam is Jessica Pleizier en ben 37 jaar en getrouwd. We hebben een dochter en een mooie 3 koppige Berner Sennen roedel.
Honden zijn mijn passie, ze geven mij rust en beweging.
Vind het super om met honden en hun baasjes bezig te zijn en om te zien wat je met geduld, liefde en belonen kunt bereiken.
Graag wil ik mijn ervaringen doorgeven aan andere mensen en Marcel en zijn team willen mij deze kans geven, wat ik erg waardeer.

Mijn roedel.
Edgar 9 jaar herplaatser nu 3 jaar bij ons.
Duco 1,5 jaar herplaatser met rugzak bij ons gekomen toen hij 9 maand was. Ze hebben zijn zelfvertrouwen kapot gemaakt, door veel liefde en training komt het langzaam terug.
En Macho (pup) is onze nieuwe aanwinst  in de roedel gestapt en wat doet hij het goed.