Kind Hond Lessen

Safe Zone Dogs (Diana Veldhuis), therapiehondenbegeleider en Hond Baas in Balans gaan samenwerken! Zowel Diana als haar therapiehond “Mac” zijn opgeleid om met (speciale doelgroep) kinderen te werken. Door deze expertise te koppelen aan de expertise van ons (positieve reinforcement hondentraining) resulteert deze samenwerking in 5 unieke interactieve Kind Hond lessen.

Doel van deze kind hond lessen is uiteraard om uw kind alle basisbeginselen van hondengedragingen te leren. Uw kind zal in kleine stapjes leren waar hij /zij aan moet denken bij het communiceren met de hond. Daarnaast hebben deze lessen tot doel het aantal ongelukken waarbij kinderen en honden betrokken zijn te reduceren. Want een ongeluk ontstaat vaak door onjuiste communicatie tussen kind en hond.

Wat houden deze interactieve kind hond lessen in?

  • Uw kind leert de basislichaamstaal van een hond
  • Uw kind leert hoe een hond te benaderen, ook wanneer er vriendjes en vriendinnetjes zijn
  • Uw kind leert hoe hij/zij rustig kan eten terwijl de hond aanwezig is
  • Uw kind leert wanneer de hond niet gestoord kan worden
  • Weerbaarheidstraining
  • En nog veel en veel meer

Deze kind hond lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Zowel geschikt voor kinderen die een eigen hond hebben, maar ook voor kinderen die geen hond hebben. Zodat ook deze kinderen kunnen leren met honden om te gaan, waarmee ze ongetwijfeld (bij vriendjes of vriendinnetjes) in aanraking komen. De eerste twee lessen mag de eigen hond niet mee, omdat dan therapiehond “Mac” aanwezig zal zijn voor de kinderen. Vanaf les drie kan eventueel de eigen hond mee.

Kosten van deze kind hond lessen bedragen €15,- per les in totaal dus slechts €75,- voor 5 lessen van 60 minuten per les!

De kind hond lessen staan onder supervisie van therapiehondenbegeleider Safe Zone Dogs en een instructeur van Hond Baas in Balans.

Mis deze unieke kans niet en bescherm uw kind door uw kind snel aan te melden voor deze lessen!