Kind Hond Workshop

Safe Zone Dogs (Diana Veldhuis), therapiehondenbegeleider en Hond Baas in Balans gaan samenwerken! Zowel Diana als haar therapiehond “Mac” zijn opgeleid om met (speciale doelgroep) kinderen te werken. Door deze expertise te koppelen aan de expertise van ons (positieve reinforcement hondentraining) resulteert deze samenwerking in een unieke kind hond Workshop.

Doel van deze kind hond workshop is uiteraard om uw kind alle basisbeginselen van hondengedragingen te leren. Uw kind zal in kleine stapjes leren waar hij /zij aan moet denken bij het communiceren met de hond. Daarnaast heeft deze workshop tot doel het aantal ongelukken waarbij kinderen en honden betrokken zijn te reduceren. Want een ongeluk ontstaat vaak door onjuiste communicatie tussen kind en hond.

Inhoudt Kind Hond Workshop?

  • Uw kind leert de basislichaamstaal van een hond
  • Uw kind leert hoe een hond te benaderen, ook wanneer er vriendjes en vriendinnetjes zijn
  • Uw kind leert hoe hij/zij rustig kan eten terwijl de hond aanwezig is
  • Uw kind leert wanneer de hond niet gestoord kan worden
  • Weerbaarheidstraining
  • En nog veel en veel meer

Deze kind hond workshop is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Zowel geschikt voor kinderen die een eigen hond hebben, maar ook voor kinderen die geen hond hebben. Zodat ook deze kinderen kunnen leren met honden om te gaan, waarmee ze ongetwijfeld (bij vriendjes of vriendinnetjes) in aanraking komen. Tijdens de workshop zal therapiehond “Mac” aanwezig zijn zodat uw kind veilig kan oefenen.

Kosten van deze kind hond workshop bedraagt €19,- per kind, dit is inclusief drinken en iets lekkers. De Workshop zal zo ongeveer 2,5 uur duren.

De eerstvolgende staat gepland op vrijdag 25 februari van 14:00 – 16:30 uur

De kind hond workshop staat onder supervisie van therapiehondenbegeleider Safe Zone Dogs.

Mis deze unieke kans niet en bescherm uw kind door uw kind snel aan te melden voor deze Workshop!

Opgeven kan via info@hondbaasinbalans.nl