Opleidingen en cursussen

Socialisatieopleiding

  • Opleiding bedoeld voor uw puppy om de hond en u zo goed mogelijk te begeleiden door diverse socialisatieperiodes. (Eerste en secundaire socialisatie fase zijn enorm belangrijk)
  • Geschikt voor iedereen met een puppy vanaf 8 weken.
  • Tijdens deze opleiding kan het voorkomen dat tijdens het loslopen van de puppy`s we de groepen kort samenvoegen zodat de pup goed kan wennen aan andere soortgenoten. Daarna zal de les weer in de groep van vier verder gaan.

Basis opleiding Gedrag & Gehoorzaamheid

  • Opleiding bedoeld om u en uw hond een gedegen basis mee te geven. Wat de honden speels al in de Socialisatieopleiding hebben meegekregen gaan we hier nog meer uitbouwen, waarbij we het gedrag tevens gaan “Shapen” zodat de hond sneller, strakker en met meer plezier uw commando`s gaat opvolgen.
  • Geschikt voor iedereen die een hond heeft aangeschaft waarbij de socialisatieperiode al verstreken is (17 weken). Of de hond nu wel of nog nooit eerder een cursus heeft gedaan is niet belangrijk. Wij leren u en uw hond stapsgewijs de dingen. Omdat wij onze groepen met zorg samenstellen is dit geen enkel probleem.

Basis l Vervolg opleiding Gedrag & Gehoorzaamheid

  • Opleiding bedoeld om jou en jouw hond voor te bereiden op de Gevorderden opleiding waarbij de hond het grootste gedeelte los moet zijn. Omdat dit niet ineens lukt, werken we in onze Basis l Vervolg opleiding hier stapsgewijs naar toe. Jouw krijgt in deze opleiding meer vrijheid en we leren jou je hond te helpen om met deze vrijheid steeds goede keuzes te blijven maken, ongeacht de andere prikkels en uitdagingen.
  • Geschikt voor een ieder die bij ons de Basisopleiding Gedrag en Gehoorzaamheid heeft gevolgd.

Gevorderden opleiding Gedrag & Gehoorzaamheid

  • Opleiding bedoeld voor mensen die het leuk blijven vinden om met de hond te blijven trainen. En uiteraard blijven we aandacht besteden aan de basis commando`s, maar we gaan de oefeningen ook veel uitdagender maken. Zo zijn er veel oefeningen waarbij de hond niet aangelijnd hoeft te zijn en we leren u alledaagse gevaren die actueel zijn in de samenleving makkelijk te voorkomen. (denk aan gebakken spons of hondenontvoeringen bijvoorbeeld).
  • Geschikt voor mensen die minimaal de Basis l Vervolg opleiding Gedrag en Gehoorzaamheid hebben gevolgd. Mensen die het leuk vinden om nieuwe niet alledaagse oefeningen te proberen.